Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Wellness is een jong bedrijf met een frisse blik op massages. Door combinatie van onze visie met oude en nieuwe massage technieken bieden wij u het beste van twee werelden.

Onze visie; Goede massages zijn toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en zich beter wilt voelen in zijn/haar lichaam, ongeacht de welvaart”.

Indien u klachten heeft aan spieren of klachten door spieren bent u aan het goede adres. Uiteraard kunnen er vele oorzaken zijn waardoor uw spieren niet optimaal aanvoelen, dit kan zijn door stress, sporten, vermoeidheid en nog velerlei andere zaken. Ook voelt u het soms niet als daadwerkelijk spierpijn, maar voelt u alleen de gevolgen zoals onrustig gevoel, pijn aan het hoofd, polsen, armen, etc.

In de meeste gevallen willen en kunnen wij u helpen om duurzaam aan uzelf te werken. Vaak kunt u op een gegeven moment voldoen met één of twee massages per maand. Het voordeel bij ons is dat wij graag met u meedenken en daaraan een passend advies en/of voorstel doen op het gebied van massage.

Twijfelt u nog? bel gerust en wij helpen u verder.