Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Hard toe aan een massage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven namelijk meerdere vormen van massages, zodat er altijd wel een geschikte massage voor u tussen zit. Wilt u gewoon even ontspannen of heeft u overbelaste spieren? Bij Ouroboros® Wellness ontwikkelen wij onze masseurs ook verder. Op deze wijze kunnen wij naast betere massages, ook andere vormen van massages aanbieden. Bekijk de verschillende mogelijkheden van een massage.

Verschillende soorten massages

Wij bieden u verschillende massages, onderverdeeld in zoals de basis massages, exclusieve massages, stoelmassages en bedrijfsmassages. Deze massages zijn geschikt voor verschillende rustmomenten. Bij specifieke klachten aan uw lichaam, na een stressvolle periode, zware inspanning of juist om uzelf wat tijd te gunnen om gewoon even te ontspannen. Welke massage heeft uw voorkeur?

Alle mogelijkheden bij Ouroboros® Wellness

In Culemborg een massage krijgen? Dat kan! Onze massages zijn namelijk voor iedereen. Wij proberen daarom de prijzen laag te houden, zodat het daadwerkelijk ook voor iedereen toegankelijk is. In onze blogs leest u meer over de mogelijkheden van onze massages.

Meer weten over een massage in Culemborg?

Wilt u graag een massage in Culemborg? Neem dan nu contact met ons op. Iedere massage zorgt voor een vorm van ontspanning voor uw lichaam en geest. U kunt dus niet verkeerd kiezen. Heeft u vragen over de vormen van massage? Neem dan nu contact met ons op! Weet u al welke massage het beste bij u past? Dan kunt u natuurlijk direct een afspraak inplannen en binnenkort genieten van een fijne massage om heerlijk tot rust te komen.