Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Een massage op zijn tijd is altijd erg fijn. Even een momentje van ontspanning en rust, terwijl jouw spieren onder handen genomen worden. Bent u op zoek naar een goede massage? Dan bent u bij Ouroboros® Wellness aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse massages, zodat er voor elke situatie wel een geschikte massage is. Heeft u bijvoorbeeld te lang in een verkeerde houding gezeten of bent u even toe aan tijd voor uzelf? Laat u dan nu verwennen met één van onze massages. Bekijk de verschillende mogelijkheden van een massage.

Massages van Ouroboros Wellness

Wij bieden u verschillende massages, onderverdeeld in zoals de basis massages, exclusieve massages, stoelmassages en bedrijfsmassages. Deze massages zijn geschikt voor verschillende rustmomenten. Bij specifieke klachten aan uw lichaam, na een stressvolle periode, zware inspanning of juist om uzelf wat tijd te gunnen om gewoon even te ontspannen. Welke massage heeft uw voorkeur?

Sportmassage nodig?

Heeft u (veel) last van uw spieren en kunt u wel een massage gebruiken? De sportmassage zal u dan erg goed doen. De sportmassages staan namelijk bekend als de wat stevigere massages, maar natuurlijk kan dit helemaal naar wens worden aangepast. Er wordt bij een sportmassage namelijk meer gefocust op een bepaald gebied dan bij een standaard massage.

Mogelijkheden van een massage in Geldermalsen

Een massage nodig? Boek dit dan nu bij Ouroboros® Wellness en geniet van een moment van ontspanning. Daarnaast is een massage natuurlijk goed voor de spieren. Wilt u meer weten over de verschillende massages of weet u al direct welke het beste is voor uw lichaam? Neem nu contact met ons op of boek direct online een massage, zodat u al iets heeft om naar uit te kijken. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus iedereen kan wel een geschikt moment vinden om even te ontspannen tijdens een massage.