Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Een massage op zijn tijd is altijd erg fijn. Even een momentje van ontspanning en rust, terwijl jouw spieren onder handen genomen worden. Bent u op zoek naar een goede massage? Dan bent u bij Ouroboros® Wellness aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse massages, zodat er voor elke situatie wel een geschikte massage is. Heeft u bijvoorbeeld te lang in een verkeerde houding gezeten of bent u even toe aan tijd voor uzelf? Laat u dan nu verwennen met één van onze massages. Bekijk de verschillende mogelijkheden van een massage.

Alle massages

Wij bieden u verschillende massages, onderverdeeld in zoals de basis massages, exclusieve massages, stoelmassages en bedrijfsmassages. Deze massages zijn geschikt voor verschillende rustmomenten. Aan de hand van uw situatie kunt u de juiste massage uitkiezen en ontspannen op het moment wanneer u uitkomt. Bent u sporter of heeft u een hoog stresslevel? Een massage zal u verder helpen!

Massages in Tiel van Ouroboros® Wellness

Zit jij te popelen in Tiel voor een massage? Dan raden wij aan om nu een massage te plannen, zodat u wat leuks heeft om naar uit te kijken. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zich weer een stuk beter en rustiger voelt. Wilt u een massage bij u op het bedrijf? Dan is een stoelmassage of bedrijfsmassage ideaal! Uw werknemers zullen zich weer productief kunnen opstellen.

Meer weten over massage in Tiel

Benieuwd naar onze massages in Tiel? Dan kunt u zich eerst inlezen in de diverse massages. Even een extra moment van rust krijgt u door onze massages. Voor vragen over onze massages kunt u gerust even contact opnemen en wij vertellen u vervolgens meer. Weet u al direct welke massage u wel kunt gebruiken? Plan dan direct een afspraak voor een massage in en kom binnenkort genieten. Wij zijn 7 dagen per week open, dus u kunt zelf kiezen wanneer het u uitkomt.