Telefoon

+31 6 2411 3477

Email

ouroboros@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

7 dagen per week open van 7:00-22:00

Hot-Stone massage

De Hot-Stone massage is een eeuwenoude massagevorm die herontdekt is. Hot-Stones, in combinatie met warme olie, en ontspannende massagetechnieken zorgt voor een heerlijk diep ontspannen gevoel.

Het magnesium zorgt voor een diepere ontspanning van spieren en het ijzer zorgt voor hogere afdracht van de warmte in de spieren. Deze samenstelling maakt de Hot-Stones uniek.

Hot-Stone massage is ideaal als u last heeft van spierpijn of pijnlijke gewrichten. Daarnaast werkt het stimulerend op de bloedcirculatie, het lymfesysteem en de spijsvertering. 

Bij de Hot-Stone massage wordt er afwisselend gewerkt met de Hot Stones en handtechnieken van de masseur.

Wat kunt u verwachten van de Hot-Stone massage

Kiest u voor de 35 minuten durende Hot-Stone massage, dan worden de benen, billen, rug, schouders en nek behandeld en eindigt de massage met een korte hoofdmassage.

50 minuten durende Hot-Stone massage waarin we alles van de 35 min massage meenemen met daarbij de voorzijde benen, bovenkant borst en afsluitend een gezichtsmassage.

Bij de 80 minuten durende Hot-Stone massage wordt het hele lichaam meegenomen zoals in de 50 minuten durende massage, met extra nadruk gelegd op specifieke wensen van uw lichaam.

Boek direct uw Hot-Stone Massage