Telefoon

+31 6 2411 3477

Email

ouroboros@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

7 dagen per week open van 7:00-22:00

Sport massage

Bij Ouroboros® wellness zien we dat mensen vaak een sportmassage kiezen voor een stevigere massage. Dit is inderdaad wat er gebeurt bij een sportmassage, echter onze ontspanningsmassages kunnen altijd naar wens aangepast worden om deze ‘stevigere’ massages te ervaren.

Het grote verschil tussen een sport- en ontspanningsmassage  bij Ouroboros® wellness, is de voorkeur om bij een sportmassage meer te focussen op de gewenste gebieden, vaak zijn dit de rug, schouders en nek in deze tijd.

Deze stress plekken ontstaan vaak door langdurige ‘ongezonde’ houdingen of een intensieve (sport) workout. Heeft u hier last van? Kom gerust langs om de spieren weer even te “resetten”.

Dit zorgt ervoor dat iedere sportmassage uniek is. Mochten er specifieke klachten zijn voor de keus van uw sportmassage, geef dit aan bij het maken van de afspraak. Zo kunnen onze masseurs zich voorbereiden en u een nog betere ervaring geven.

Wat kunt u verwachten van de sportmassage bij Ouroboros® Wellness

Kiest u voor de 35 minuten durende Sportmassage. Dan worden eerst de benen, billen, rug, schouders en nek behandeld. Hierna eindigen wij de massage met een korte hoofdmassage.

In 50 minuten durende Sportmassage wordt eerst de benen, billen, rug, schouders en nek behandeld. Gedurende deze massage is er meer ruimte voor uw specifieke wensen. Wij beperken ons vaak tot de achterzijde bij een sportmassage, zodat uw specifieke klachten goed behandeld kunnen worden. In overleg met de masseur/masseuse kunt u dit naar uw wensen aanpassen. We eindigen de, vaak wat intensievere, massage met een ontspannen hoofdmassage.

Bij de 80 minuten durende Sportmassage behandelen wij uw voor en achterzijde van het lichaam. Voor de voorzijde komt hier benen, bovenkant borst en gezichtsmassage bij. Hiermee heeft u een volledige behandeling van het lichaam, waarna het voorlopig weer vooruit kan.

Boek direct uw Sportmassage