Telefoon

+31 6 2411 3477

Email

ouroboros@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

7 dagen per week open van 7:00-22:00

Ouroboros® Stoelmassage

Ouroboros® Stoelmassage in Culemborg
Ouroboros® Stoelmassage in Culemborg

Bij Ouroboros® Wellness bieden we meerdere vormen van massage in Culemborg. De Ouroboros® stoelmassage bieden wij ook aan voor bedrijven. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze Ouroboros® Stoelmassage voor Bedrijven.

Stoelmassage is ontwikkeld vanuit de behoefte om meer mensen de positieve impact van massages te laten ervaren. Het is een massagevorm ontwikkeld om makkelijker tussen de bedrijvigheid door te geven.

Dit komt naar voren door de zithouding, massage over de kleding en dat er zonder olie gemasseerd kan worden.

Hierdoor kunt u makkelijker even een Ouroboros® stoelmassage ondergaan en weer doorgaan, in vergelijking tot een klassieke olie massage.

Ook is er specifiek onderzoek uitgevoerd wat duidelijk het voordeel van deze massage weergeeft. Dit geeft niet aan dat andere massages dit effect niet hebben, maar eerder dat massages in het algemeen een positief effect hebben op uw leven.

Heeft u klachten aan uw (boven)rug, schouders, nek en/of armen of wilt u eenvoudig even genieten van een (relatief) korte massage dan is de stoelmassage zeker iets voor u.

Tijdens de Ouroboros® stoelmassage wordt er gemasseerd door een combinatie van Klassieke- en Shiatsu massagetechnieken om uw vitaliteit te verbeteren. Bij Ouroboros® Wellness bieden wij in de basis 3 termijnen aan afhankelijk van uw wensen en behoeften:

15 minuten, voor een ontdekking met Ouroboros® stoelmassage, kort maar krachtig om energiek weer verder te gaan.

30 minuten, een energieke Ouroboros® stoelmassage waar er meer ruimte is voor specifieke klachten die behandeld kunnen worden in deze korte sessie.

Voor vermindering van klachten adviseren wij minimaal 2x per maand langs te komen, echter is dit uiteraard afhankelijk van de klachten, uw dagelijkse activiteiten en uw veerkrachtigheid.

45 minuten, deze stoelmassage zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor uw klachten, en kan tegelijkertijd ook een goede balans geven tussen activatie en ontspanning in het gehele massage gebied van de stoelmassage.

Indien u wat verder weg woont of meer tijd heeft kunt u deze langere stoelmassage kiezen voor wat extra verdiende aandacht.

Als u nog vragen heeft over de Stoelmassage kunt u altijd contact met ons opnemen, anders boekt u hieronder direct uw Ouroboros® Stoelmassage.

Boek direct uw Stoel Massage

Toch nog even verder kijken voor andere vormen van massages die wij bij Ouroboros® Wellness aanbieden?

Lees ook onze Blogs over pijn in uw lichaam en andere interessante artikelen, zoals wat betekent Ouroboros eigenlijk?