Telefoon

+31 6 2411 3477

Email

ouroboros@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

7 dagen per week open van 7:00-22:00

Ouroboros® Stoelmassage

Bij Ouroboros® Wellness bieden wij de stoelmassage ook aan voor bedrijven. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze Ouroboros® Stoelmassage voor Bedrijven.

Stoelmassage is ontwikkeld vanuit de behoefte om meer mensen de positieve impact van massages te laten ervaren. Het is een massagevorm ontwikkeld om makkelijker tussen de bedrijvigheid door te geven. Dit komt door de zithouding, massage over de kleding en zonder olie.

Hierdoor kunt u makkelijker even een stoelmassage ondergaan en doorgaan, in vergelijking tot een klassieke olie massage. Ook is er specifieker onderzoek uitgevoerd wat duidelijk het voordeel van deze massage weergeeft. Dit geeft niet aan dat andere massages dit effect niet hebben, maar eerder dat massages in het algemeen een positief effect hebben op uw leven.

Heeft u klachten aan uw (boven)rug, schouders, nek en/of armen of wilt u eenvoudig even genieten van een (relatief) korte massage dan is de stoelmassage zeker iets voor u.

Tijdens de stoelmassage wordt er gemasseerd door een combinatie van Klassieke- en Shiatsu massagetechnieken om uw vitaliteit te verbeteren. Bij Ouroboros® Wellness bieden wij in de basis 3 termijnen aan afhankelijk van uw wensen:

15 minuten, voor een ontdekking met stoelmassage, kort maar krachtig om energiek weer verder te gaan.

30 minuten, een energieke stoelmassage waar er meer ruimte is voor specifieke klachten die behandeld kunnen worden in deze korte sessie. Voor vermindering van klachten adviseren wij minimaal 2x per maand langs te komen, echter is dit uiteraard afhankelijk van de klachten en de verschillen per persoon.

45 minuten, deze stoelmassage zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor uw klachten, en kan tegelijkertijd ook een goede balans geven tussen activatie en ontspanning in het gehele massage gebied van de stoelmassage. Indien u wat verder weg woont of meer tijd heeft kunt u deze langere stoelmassage kiezen voor wat extra verdiende aandacht.

Boek direct uw Stoel Massage