Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Cupping Massage

Ouroboros® Cupping Massage in Culemborg
Cupping Massage in Culemborg

Bij Ouroboros® Wellness bieden we meerdere vormen van massage in Tiel. Hier kijken we naar een vorm van massage(onderdeel) uit China, bij de Ouroboros® Cupping Massage. Maar wat is dat dan eigenlijk dat cuppen vraag je jezelf misschien af?

Cupping kan op verschillende wijze, bij Ouroboros® Wellness gebruiken wij vuur cupping, met een vlam verwarmen wij de glazen cup en plaatsen deze dan op uw lichaam.

Dit zorgt voor een zuigend en verwarmend effect op de plek waar deze geplaatst wordt tot diep in uw weefsels. De afvalstoffen in uw lichaam worden naar het bindweefsel getrokken en vanuit hier worden ze sneller door het lichaam afgebroken en afgevoerd.

Na de Cupping massage ziet u waarschijnlijk ronde donkere plekken op uw lichaam deze trekken tussen de 3 dagen en 3 weken weg.

De duur hiervan hangt af van de sterkte van de Cupping massage, de hoeveelheid afvalstoffen aanwezig in uw lichaam en hoe snel uw lichaam zich hersteld na de Cupping massage.

Het is belangrijk dat u niet terugkomt voor een Cupping massage voor hetzelfde gebied, indien er nog sporen van een voorgaande keer aanwezig zijn.

Wat kunt u verwachten van de Cupping massage

Voor de aanvang van de Cupping massage wordt er kort gesproken of u eventuele klachten heeft of zaken waar rekening mee gehouden moet worden. U kunt bijvoorbeeld geen Cupping massage ondergaan gedurende de eerste maanden van uw zwangerschap.

Bij de Cupping massage beginnen we eerst met een massage om uw lichaam voor te bereiden en eventuele pijn punten extra aandacht en ontspanning te geven. Vervolgens plaatsen wij één cup op uw lichaam waar we delen van uw lichaam mee masseren voor een diepe ontspannende werking.

Hierna worden er meerdere Cups op uw rug en eventueel andere lichaamsdelen geplaatst. Deze Cups worden afhankelijk van uw lichaam met meer of minder zuigende kracht geplaatst.

Na het plaatsen blijven deze ongeveer 20-30 minuten op uw lichaam om deze vervolgens één voor één weer te verwijderen. Gedurende de cup massage begint u al te genieten van de ontspannende werking op uw lichaam.

Het is erg belangrijk om voldoende te blijven drinken in de dagen na de Cupping massage om geen last te krijgen van uw spieren en het meeste uit uw Cupping massage te halen.

Als u nog vragen heeft over de Cupping massage kunt u altijd contact met ons opnemen, anders boekt u hieronder direct uw Ouroboros® Cupping massage.

Toch nog even verder kijken voor andere vormen van massages die wij bij Ouroboros® Wellness aanbieden?

Boek hier direct uw Cupping Massage