Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Guasha Massage

Ouroboros® Guasha Massage bij Ouroboros® Wellness in Culemborg
Guasha Massage in Culemborg

Bij Ouroboros® Wellness bieden we meerdere vormen van massage in Tiel. Hier kijken we naar een massagevorm uit China, de Ouroboros® Guasha Massage, maar wat is dat dan eigenlijk dat Guasha vraag je jezelf misschien af?

Gua betekent letterlijk schrapen en sha staat voor de qi in het lichaam, met deze massage schrapen we dan ook over de huid om de energie (qi) in het lichaam weer vrij te laten stromen.

Dit schrapen klinkt misschien erg grof, echter door het gebruik van speciale olie is het meer glijden over uw huid. Dit ‘schrapen’ tijdens de Guasha massage, zorgt ervoor dat uw huid reageert en wordt de gezondheid weergegeven.

De huid kan verschillende kleuren worden: wit, rood gespikkeld tot zelfs een diep paarse kleur dit is afhankelijk van de hoeveelheid afvalstoffen er op bepaalde plekken in uw lichaam zitten.

De Guasha massage brengt deze afvalstoffen naar de oppervlakte in het bindweefsel waarna het lichaam deze sneller kan afvoeren en uw huid en lichaam weer gezonder zijn dan voor de behandeling.

De behandeling wordt gedaan in het kader van beauty en gezondheid afhankelijk van het aantal herhalingen en de plek waar dit uitgevoerd wordt.

Wat kunt u verwachten van de Ouroboros® Guasha massage

Voor de aanvang van de Guasha massage wordt er kort gesproken of u eventuele klachten heeft of zaken waar rekening mee gehouden moet worden. U kunt bijvoorbeeld geen Guasha massage ondergaan gedurende de eerste maanden van uw zwangerschap.

Hierna beginnen we met de Ouroboros® Guasha Massage, meestal eerst zittend op een massagestoel om de nek en bovenrug te behandelen.

Afhankelijk van de duur van de massage gaan we verder met de armen, gezicht en benen om zo het gehele lichaam een heerlijke Ouroboros® Guasha massage te geven.

Het lichaam voelt gedurende en na de Guasha massage heel ontspannen aan. Knopen in de spieren worden gladder gestreken. Op sommige plekken in het lichaam kan het wel gevoelig zijn en gedurende en de dagen na de behandeling kan de huid gekleurd zijn.

Deze kleuring is afhankelijk van de hoeveelheid afvalstoffen die aanwezig zijn in uw lichaam. Deze kleur trekt meestal binnen 3 dagen weg afhankelijk van de ernst en het herstellend vermogen van uw lichaam.

Als u nog vragen heeft over de Guasha massage kunt u altijd contact met ons opnemen, anders boekt u hieronder direct uw Ouroboros® Guasha massage.

Boek hier direct uw Guasha Massage

Toch nog even verder kijken voor andere vormen van massages die wij bij Ouroboros® Wellness aanbieden?