Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Hot-Stone massage

Ouroboros® Hot-Stone Massage in Culemborg

Bij Ouroboros® Wellness bieden we meerdere vormen van massage in Tiel. Hier kijken we naar de Ouroboros® Hot-Stone massage. Voor deze massage worden er basalt stenen Hot-Stones gebruikt.

Deze stenen geven veel warmte af en ook een deel magnesium wat dieper in de spieren trekt om deze te voeden en te laten ontspannen.

De Hot-Stone massage is een eeuwenoude massagevorm die herontdekt is. Hot-Stones, in combinatie met warme olie, en ontspannende massagetechnieken zorgt voor een heerlijk diep ontspannen gevoel.

Het magnesium in de stenen zorgt voor een diepere ontspanning van spieren en het ijzer zorgt voor een hogere afdracht van de warmte in de spieren. Deze samenstelling maakt de Hot-Stones uniek.

Hot-Stone massage is ideaal als u last heeft van spierpijn of pijnlijke gewrichten of energie tekort komt. Daarnaast werkt het stimulerend op de bloedcirculatie, het lymfesysteem en de spijsvertering. 

Bij de Ouroboros® Hot-Stone massage wordt er afwisselend gewerkt met de Hot-Stones en handtechnieken van de masseur om u de aandacht te geven die uw lichaam tijdens de massage nodig heeft.

Wat kunt u verwachten van de Hot-Stone massage

Kiest u voor de 35 minuten durende Ouroboros® Hot-Stone massage, dan worden de benen, billen, rug, schouders en nek behandeld en eindigt de massage met een korte hoofdmassage.

50 minuten durende Ouroboros® Hot-Stone massage waarin we alles van de 35 min massage meenemen met daarbij de voorzijde benen, bovenkant borst en afsluitend een gezichtsmassage.

Mocht u een onderdeel liever niet gemasseerd willen hebben kan u dit aangeven aan de masseur.

Bij de 80 minuten durende Ouroboros® Hot-Stone massage wordt het hele lichaam meegenomen zoals in de 50 minuten durende massage, met extra nadruk gelegd op specifieke wensen van uw lichaam.

Als u nog vragen heeft over de Hot-Stone massage kunt u altijd contact met ons opnemen, anders boekt u hieronder direct uw Ouroboros® Hot-Stone massage.

Boek direct uw Hot-Stone Massage

Toch nog even verder kijken voor andere vormen van massages die wij bij Ouroboros® Wellness aanbieden?

Lees ook onze Blogs over pijn in uw lichaam en andere interessante artikelen, zoals wat betekent Ouroboros eigenlijk?