Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Ontspanningsmassage

Ouroboros® Ontspanningsmassage in Culemborg
Ouroboros® Ontspanningsmassage in Culemborg

Bij Ouroboros® Wellness bieden we meerdere vormen van massage in Tiel.

Ervaart u weinig energie, futloosheid of stress in uw dagelijkse leven? Een Ouroboros® Ontspanningsmassage brengt hier verandering in.

Bij Ouroboros® Wellness zorgen wij dat u weer energiek de deur uitloopt na een heerlijke ontspanningsmassage.

Ook de dagen na de massage ervaart u ook nog een hoger energie niveau waardoor u sterker in het leven gaat staan.

Veel mensen hebben de behoefte om een moment te ontvluchten aan het drukke en stressvolle alledaagse leven. Een ouroboros® ontspanningsmassage is de ideale uitvlucht om jezelf wat tijd te gunnen.

Heeft u last van fysieke of mentale stress, gun jezelf een moment van ontspanning. Deze lichaamsmassage is de basis voor veel andere massagebehandelingen en het geeft u weer energie op een ontspannen wijze.

Wat kunt u verwachten van de Ontspanningsmassage

Kiest u voor de 35 minuten durende Ouroboros® Ontspanningsmassage, dan worden de benen, billen, rug, schouders en nek behandeld en afsluitend een korte hoofdmassage.

50 minuten durende Ouroboros® Ontspanningsmassage waarin we alles van de 35 min massage meenemen met daarbij de voorzijde benen, bovenkant borst en afsluitend een gezicht of hoofdmassage.

Mocht u iets liever niet gemasseerd hebben, kunt u dit altijd bij de masseur aangeven.

Of de 80 minuten durende Ouroboros® Ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam wordt meegenomen zoals in de 50 minuten durende massage. Het voordeel is dat er extra nadruk gelegd wordt op de specifieke wensen van uw lichaam.

Als u nog vragen heeft over de Ontspanningsmassage kunt u altijd contact met ons opnemen, anders boekt u hieronder direct uw Ouroboros® Ontspanningsmassage.

Boek direct uw ontspanningsmassage

Toch nog even verder kijken voor andere vormen van massages die wij bij Ouroboros® Wellness aanbieden?

Lees ook onze Blogs over pijn in uw lichaam en andere interessante artikelen, zoals wat betekent Ouroboros eigenlijk? Ontdek nu de massages in Tiel.