Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Tuina Massage

Tuina Massage in Culemborg bij Ouroboros Wellness
Tuina Massage in Tiel

Tuina massage in Tiel, wat houdt een Tuina massage in en wat kan u verwachten bij Ouroboros® Wellness.

Massages zijn in het verre oosten doorontwikkeld en hebben vaak een andere grondslag dan die wij in het westen kennen.

Eén van deze massagevormen is de Tuina massage hiervan ligt de oorsprong in China. In deze vorm wordt er gemasseerd met de gedachte van het lichaam als één geheel dat continue op elkaar inwerkt.

De basis hiervan is Qi, levensenergie, die door ons lichaam en alles in de natuur aanwezig is.

Door het stimuleren of sederen van deze Qi en de energiebanen, ook wel meridianen genaamd, beïnvloed Tuina massage deze energie in uw lichaam en versterkt het de zwakkere plekken in uw lichaam.

Tuina massage kan gebruikt worden voor anti stress, hoofdpijn, migraines, of spier of gewrichtspijnen.

De Tuina massage behandeling richt zich voornamelijk op hetgeen wat aan de buitenzijde van uw lichaam zit en niet op onderliggende eventuele orgaan gerelateerde lichaamsproblemen. Deze worden wel beïnvloed door de massage echter is dit geen doel op zich bij de massage.

Wat te verwachten van de Ouroboros® Tuina massage

Vóór de aanvang van de massage nemen wij een korte anamnese af (5-10 min) om te kijken hoe uw lichaam er op dat moment voor staat.

De Tuina massage anamnese bestaat onder andere uit een tong en pols diagnose, met deze informatie en eventuele bekende klachten wordt de juiste behandeling voor u bepaald.

De behandeling wordt zoveel mogelijk op het hoofd probleem gericht en waar nodig en mogelijk op onderliggende oorzaken/ elementen van uw ongemak.

De Tuina massage bestaat uit verschillende strijk en duw technieken met soms een accent op bepaalde meridiaan punten waar gebruik van gemaakt wordt en welke gevoelig kunnen zijn.

Wat zeker is, is dat u na de Tuina massage beter in uw lichaam voelt en vaak na meerdere Tuina massage behandelingen blijft de pijn weg door het herstel van balans in uw eigen lichaam.

Als u nog vragen heeft over de Tuina massage kunt u altijd contact met ons opnemen, anders boekt u hieronder direct uw Ouroboros® Tuina massage.

Boek hier direct uw Ouroboros® Tuina Massage

Toch nog even verder kijken voor andere vormen van massages die wij bij Ouroboros® Wellness aanbieden?

Lees ook onze Blogs over pijn in uw lichaam en andere interessante artikelen, zoals wat betekent Ouroboros eigenlijk?