Telefoon

+31 6 24 11 34 77

Contact

info@ouroboroswellness.nl

Openingstijden

Ma - Zo: 7:00 - 22:00

Ouroboros® Stoelmassage Bedrijven

Iedere massage zorgt dat de mens zich beter voelt; de aanraking, de aandacht zijn vaak al genoeg hiervoor. Voeg hier de specifieke kennis en behandelingen aan toe en u krijgt een gezondere medewerker bij u op de werkvloer.

Waarom stoelmassage?

Niet iedere massagevorm leent zich ervoor om tussen het werk aan te bieden aan uw medewerkers, met stoelmassage is dit echter een stuk gemakkelijker. Geen olie, omkleden of een grote massage tafel nodig alleen een kleine massagestoel waar men zittend een behandeling op krijgt. Na deze behandeling kunnen ze direct terug naar hun werkplek met frisse energie en een verhoogde alertheid.

Dit zorgt er niet alleen voor dat u verbeterde arbeidsvoorwaarden kan aanbieden, maar ook dat het ziekteverzuim omlaag gaat en de productiviteit omhoog gaat. Zo verdiend de massage zichzelf terug voor uw bedrijf. De meerwaarde voor uw medewerkers is ook door meerdere onderzoeken onderbouwt indien een regelmatige stoelmassage wordt aangeboden (vanaf 2x per maand).

De waarde van deze massages wordt ook onderbouwt door meerdere onderzoeken uitgevoerd specifiek voor stoelmassages, u vindt deze hier

Meer mogelijkheden met stoelmassage

U kunt naast het verlagen van ziekteverzuim en versterken van uw medewerkers uiteraard ook om andere redenen voor een stoelmassage kiezen, bijvoorbeeld:

1. Eenmalige beloning aan (project)team

2. Ontstressen na hoogseizoen

3. Evenementen waar u de aandacht van (potentiële) klanten wilt behouden

4. Gedurende offsites voor het verhogen van de alertheid

Belastingdienst helpt u

Wat het voor u makkelijker maakt is dat de belastingdienst bedrijfsmassages erkent als methode tegen ziekteverzuim, hierdoor vallen de (stoel)massages die wij aanbieden onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld van loonheffing). Daarbij heeft de belastingdienst de volgende voorwaarden gesteld:

– Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming

– De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd

– De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

Verder valt de bedrijfsmassage onder de nihil waardering en blijft daarmee buiten de werkkostenregeling (WKR).

(Stoel)massage tarieven

Bij Ouroboros Wellness willen wij graag dat zoveel mogelijk mensen de positieve werking van massages kunnen ervaren. Hiervoor hanteren wij hoge kwaliteit masseurs en relatief lage prijzen.

Dit kunnen wij doen, omdat wij vanuit onze passie aan de slag gaan met uw medewerkers. Dit resulteert in eerlijk open contact met u als bedrijf en uw medewerkers gedurende onze massages.

De prijs is afhankelijk van aantal medewerkers, frequentie en afstand vanaf onze hoofdvestiging in Culemborg. Bent u geïnteresseerd in massages voor uw medewerkers, dan maken wij graag een offerte om aan al uw wensen te voldoen.

Lees ook onze Blogs over pijn in uw lichaam en andere interessante artikelen, zoals wat betekent Ouroboros eigenlijk?